Markron muffins
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Smør smeltes, afkøles.
Æg / sukker piskes til en hvid og luftig masse
Knus markronerne - kun let, helst store stykker
Mel og markroner blandes
Det smeltede smør og hvedemel/markron blanding tilsættes skiftevis til æg/sukker blandingen.
1 spiseske fuld af dejen portioneres ud i formene.
Bages ved 200 grader C i 10 - 15. Minutter. |
|
Opskriften er vist 27012 gange,
og udskrevet 762 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (57 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-18 15:13:58 super lækre, kan godt forstå der bliver så mange, for de får hurtig ben at gå på.... Josefine - 2010-11-09 15:57:00 Har prøvet at bage makron muffins før men med en anden opskrift som jeg ikke kan finde dsv men de her blev også rigtig gode! :D Stine - 2010-06-04 16:09:57 Nårh hvor blev de gode! Der blev til 29 muffins i middelstore papirforme, fyldt op til lidt over halvdelen af formen. Da der ikke er bagepulver eller noget i, hæver de jo ikke så meget, hvilket man skal tage i betragtning. Jeg gav dem lidt over 20 minutter ved 200 grader. anonym - 2009-09-08 11:34:21 svær at forstå VTE - Peter - 2008-05-20 11:08:25 Rigtig gode og saftige muffin, holder sig fint i flere dage og nemme at lave. Line - 2008-01-15 15:22:07 min yndlings muffin. Malene - 2007-10-08 15:52:54 hmm.. det er de bedste muffins nogensinde.. Josefine - 2005-01-01 01:01:01 De er okay |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne