Ingefær muffins

Ingefær muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :     

Ingredienser:
2 tsk.stødt ingefær
1 tsk.stødt kanel
0.5 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
0.75 tsk.fint salt
300 g.hvedemel
100 g.valnødder
3 dl.revet æble
1.75 dl.vindruekerneolie
1 tsk.ægte vaniljesukker
100 g.brun farin
2 æg
 
Opskrift:
Pisk æggene luftige med brun farin, vaniljesukker og olie. Riv æblerne (tryk lidt saft af dem, hvis de er meget fugtige) og hak valnødderne groft (rist dem evt. først). Bland æble og valnødder i æggemassen.

Sigt mel, salt, natron, bagepulver, kanel og ingefær over og bland dejen omhyggeligt.

Kom dejen i smurte muffins-forme eller i usmurte papirsforme (evt. dobbelte, hvis de er tynde) - en god spsk. i hver. Formene skal være 3/4 fulde. Bag dem ved 200° i 25-30 min., til de er hævede og let brune på oversiden.

Lad dem køle lidt af og server dem straks. Muffins smager bedst friskbagte.





karakterer:
Opskriften er vist 14146 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu