Ingefær muffins
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Pisk æggene luftige med brun farin, vaniljesukker og olie. Riv æblerne (tryk lidt saft af dem, hvis de er meget fugtige) og hak valnødderne groft (rist dem evt. først). Bland æble og valnødder i æggemassen.
Sigt mel, salt, natron, bagepulver, kanel og ingefær over og bland dejen omhyggeligt. Kom dejen i smurte muffins-forme eller i usmurte papirsforme (evt. dobbelte, hvis de er tynde) - en god spsk. i hver. Formene skal være 3/4 fulde. Bag dem ved 200° i 25-30 min., til de er hævede og let brune på oversiden. Lad dem køle lidt af og server dem straks. Muffins smager bedst friskbagte. |
|
Opskriften er vist 14146 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne