Flæskegryde, marineret
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vinen blandes med alle de forskellige ingredienser til en lage, hvori flæskekødet, der er skåret i strimler, trækker koldt 2 dage, vendes af og til.
Marinaden sies fra kødet (marinaden gemmes), der nu brunes i varm olie på en pande og efterhånden lægges over i en gryde. Løgene, der er skåret i både, let brunes i lidt olie sammen med peberfrugten, også i strimler, uden kerner, og tilsættes lidt efter kødet, herover hældes marinaden og det hele småsteger under låg, til kødet er mørt, ca. 40 min. – det kommer an på kødet, men mørt skal det være. Til sidst jævnes gryden med smørbolle eller meljævning og smages til og ærterne tilsættes og småkoger med i 5 min. Franskbrødet i skiver uden skorper skæres i trekanter, der nu steger gyldne og sprøde i smørret. Serveres på fadet med gryderetten tillige med appelsinbådene. Serveres med Løse ris. |
|
Opskriften er vist 17379 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne