Kirsebærmuffins
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker til let æggemasse. Rør smør i under piskning. Så mælk, kirsebær og marcipan.
Bland bagepulver i melet og rør det i, lidt etter lidt.
Fordel dejen i smurte muffinsformer og sæt dem i 220 grader C varm ovn. Stegetiden er 13–15 minutter. Smelt appelsinmarmelade i en gryde og pres den gennem en sigte. Pensle de lune muffins og la dem blive kolde. Pynt evt. med kirsebær. |
|
Opskriften er vist 13819 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-15 15:24:43 dl skulle dervidst stå ved mælk;0)) Mette - 2009-07-05 13:29:50 mon ikke der menes 1½ - 2 DL mælk anonym - 2009-03-27 06:49:26 Det er vel ikke 1 1/2 til 2 l mælk der skal i opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne