Kirsebærkage - clafoutis
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt af : Heyn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blend mælk, æg, mel, sukker og vanillesukker til en glat dej.
Kirsebærrene spredes i en smurt bageform og dejen hældes over. Bages på midterste rille ved 175 grader C alm. ovn i ca. 1½ time. Drys med flormelis. |
|
Opskriften er vist 54060 gange,
og udskrevet 887 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2018-07-01 11:27:33 Smager fint, men lidt kedeligt, den egner sig godt som basis opskrift, også med blåbær, æble og den slags frugter, med lidt is ved siden af, lidt nødder og mørk choko kom den til at smage fantastisk :-) Per - 2009-07-13 22:35:31 Mener godt man kan skære 10-20 minutter af bagetiden, vi skar 10 minutter af. Per - 2009-07-13 14:56:27 Den kan servers lun med rørt vanilleis eller iskold flødeskum. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne