Artiskokbunde med tartar
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt af : Elena Indsendt : |
|
|
Bland tartarkødet med finthakket løg, salt, peber, æg og persille.
Smag til.
Lad artiskokbundende dryppe godt af. Fyld dem med tartarkødet. Drys med persille. Stil dem i ovnen ved 250 grader C i ca. 5 minutter. Serveres med franskbrød eller rugbrød og smør. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 14369 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne