Kold kartoffelsalat 10
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Lisbeth Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne koges med salt, afkøles, pilles og skæres i passende skiver.
Creme fraiche og mayonnaise blandes godt, løg, asier, eddikelage, dild, salt og groft peber tilsættes og blandes godt. De ituskårne kartofler vendes godt rundt i blandingen. Smager bedst, når den har "trukket" et par timer i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 79388 gange,
og udskrevet 1428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne