Stegt lam med mynte-marinade
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Indsendt : |
|
|
Afpuds og rids fedtlaget på culotterne. Rør marinaden sammen og gnid den ind i kødet, der trækker en god halv time - evt. længere. Brun culotterne - først på fedtsiden - vend og tilsæt evt. resterende marinade og måske en anelse fedtstof. Drys salt og peber på, hæld ca. 2 dl vin eller bouillon ved og lad kødet snurre under låg 20-30 minutter til det er gennemstegt, og lad det trække lidt for dot serveres med skyen. Tilbehør : courgetter med basilikumsauce
|
|
Opskriften er vist 19411 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne