Skinkestang 03

Skinkestang 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Vandbakkelsesdej:
500 g.margarine
10 dl.vand
500 ghvedemel
10-14 æg
 
 Fyld:
1 fintsnittet icebergsalat
5 æbler i tern
 skinkesalat
 
 Skinkesalat:
600 g.skinke i tern/strimler
1 rød peber i tern
2 rødløg i tern
5 dl.creme fraiche
5 dl.tykmælk eller lignende
 salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Bring vand i kog og smelt margarinen heri. Tag det væk fra varmen og hæld melet i mens der røres. Lad dejen afkøle lidt. Tilsæt æggene lidt efter lidt. Start evt. med 5-7 æg og tilsæt resten indtil dejlen er "god" Sprøjt dejen ud på 2 bageplader, så der bliver 2 firkantede plader. 1 til bund og 1 til låg. Bag dem ved varmluft i ca. 45 min. ved 200 °. Bland skinken, rød peber, løg, creme fraiche tykmælk og krydderier sammen.

Når vandbakkelsespladerne er bagte lægges salaten ovenpå den ene plade. Herefter æblerne, og til sidst skinkesalaten. Ovenpå det hele lægges vandbakkelseslåget.

Klar til servering.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Skinkestang

karakterer:
Opskriften er vist 17672 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-07-07 21:28:08
Mangler angivelse af hvor meget mel der skal i.