Skildpaddelagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
17 skildpadder knuses til en creme med chokostykker i.
Kagecremen tilberedes efter anvisningen på pakken og blandes med de blendede skildpadder. Fløden piskes til skum og halvdelen blandes med creme og skildpadder. Denne blanding fordeles mellem lagkagebundene. Kagen pyntes med det resterende flødeskum og 15 skildpadder. Kagen trækker på køl et par timer, inden den serveres. |
|
Opskriften er vist 107626 gange,
og udskrevet 2435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (69 stemmer) |
|
Kommentarer Cn - 2018-08-16 12:03:54 Hvorfor ikke selv lave kagecremen? Det smager så kunstigt i pulverform. BA - 2016-01-21 14:41:09 Virkelig dejlig lagkage. Alle gæster var begejstret og der blev spist op. vil anbefale den til alle bekendte mm. anonym - 2014-09-25 08:03:29 Kan man lave den dagen i forvejen ? Fru Rasmussen - 2011-04-13 17:10:31 Den smager vildt godt. Vi skal have den i påsken. Mums.. sabby - 2011-01-06 16:13:01 jeg plejer at smelte skildpadderne over kogt vand (: og har også altid fået ros for den, dog også en af de eneste lagkager jeg selv kan lide:) anonym - 2010-12-22 00:19:23 yes de var jo helt vilde der blev spist op :-) ros til kagen sabine - 2010-01-23 21:49:09 Hvordan knuses skildpadderne bedst? altså med hvilket redskab? :) Bitten - 2009-02-24 15:33:23 Den er bare et hit den kage.. Jeg laver den altid og folk spiser det hele.. Det er lige før de slikker tallerken :-) Jeg bruger 14-16 store skildpadder og tre lagkagebunde.. Betina - 2008-03-29 16:01:04 Rigtig god lagkage. Brugte 14 store skildpadder.. Og den smagte bare rigtig godt.. Har kun fået ros for den. kan varmt anbefales.. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Gosh - den smager godt og er meget nem at lave - alle var helt vilde med den. Kan helt sikkert anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne