Nougatlagkage

Nougatlagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Nougatlagkage, billede 4 Nougatlagkage, billede 1 Nougatlagkage, billede 2 Nougatlagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4-6 alm. bunde
 
250 g.nougat
2 æggeblommer
2.5 dl.piskefløde
 
100 g.hasselnøddekerner
 
 Pynt:
 kandiserede violer
 sølvkugler
 hakkede nøddekerner
 piskefløde
 
Opskrift:
Stænk evt. bundene med cacaolikør.

skær nougaten i stykker og smelt det i vandbad og rør det sejt med æggeblommerne.
Pisk fløden og bland det forsigtigt med den afkølede nougat.

Hasselnødderne ristes let i ovnen og hakkes derefter.

Smør nougat-blandingen på bundene. Strø med let hånd de ristede hakkede nødder på og læg kagen sammen.
Afslut med pynt.

Skal stå køligt et par timer.





karakterer:
Opskriften er vist 71854 gange,
og udskrevet 1211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-01 18:05:47
Cremen har en tendens til at ville skille. Ønsker du at bruge kandiserede violer til pynt, skal de først drysse på lige inden servering, da de ellers vil farve cremen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Har den bedst af at trække? Tænker på at cremen er lavet af flødeskum og den måske bliver kedelig hvis den står i nogle timer i forvejen