Nougatlagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Stænk evt. bundene med cacaolikør.
skær nougaten i stykker og smelt det i vandbad og rør det sejt med æggeblommerne. Pisk fløden og bland det forsigtigt med den afkølede nougat. Hasselnødderne ristes let i ovnen og hakkes derefter. Smør nougat-blandingen på bundene. Strø med let hånd de ristede hakkede nødder på og læg kagen sammen. Afslut med pynt. Skal stå køligt et par timer. |
|
Opskriften er vist 71854 gange,
og udskrevet 1211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-04-01 18:05:47 Cremen har en tendens til at ville skille. Ønsker du at bruge kandiserede violer til pynt, skal de først drysse på lige inden servering, da de ellers vil farve cremen. Linda - 2005-01-01 01:01:01 Har den bedst af at trække? Tænker på at cremen er lavet af flødeskum og den måske bliver kedelig hvis den står i nogle timer i forvejen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne