Kogning af kalvetunge til pålæg
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelunge Indsendt : Red : |
|
|
Sæt tungen over i koldt vand og lad den koge op. Suppen skummes godt. Tilsæt gulerødder, løg og krydderier. Tungen skal småkoge under låg 2 – 2½ time eller til en pind let kan glide igennem.
Tungen tages op og skindet trækkes af. Skindet løsnes med et let snit af en kniv. Tungen skæres ud i tynde skiver på skrå fra roden mod spidsen. |
|
Opskriften er vist 46127 gange,
og udskrevet 694 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (59 stemmer) |
|
Kommentarer Chris kure - 2021-04-11 13:13:00 Skal der ikke salt i koge lagen..? Flemming - 2017-10-20 16:55:20 Smager skønt med lidt peberrodsalat og rødbeder. Har også prøvet at lave tunge som surrib. Mums. Lars - 2017-04-03 12:54:40 Kogetiden var perfekt, og tungen er mør så nu er det bare om at servere både som middagsmad og til pålæg. Jeg vil da bruge din kommentar "men æg spiser du vel?" ha ha, til alle dem jeg kender som ikke vil spise denne vidunderlige ret, som også er meget sund. Hans Norge - 2012-09-23 11:33:42 Til Madmor: Du skulle prøve det, for det er et vældig lækkert stykke smørebrød med lidt peberrodsalat på. Din skepsis skyldes nok, at en kalv har haft den i munden; men æg spiser du vel ? Madmor - 2010-01-24 20:30:58 Hvem spiser dog tunge frivilligt???? karsten - 2005-01-01 01:01:01 lidt løs,men rigtig god smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne