Chokoladekage med hindbær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Wickie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 73212 gange,
og udskrevet 1414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Wiola - 2019-12-31 09:13:02 SUPER lækker kage. Jeg har brugt den opskrift de sidste 4 år til rigtig mange anledninger, og ALLE bare elsker den. Jeg har aldrig smagt så god chokolade kage før. Jeg plejer at bage den lidt længere 10- 15 min. Man skal ikke være bange at den er lidt flydende. Det er det hvad der går den SÅ lækker. Efter et par time stivne den så at den er nem at skære, men den bliver stadigvæk er super super lækkert 'saftig/våd'. Camilla - 2017-12-19 16:10:13 Kan man ikke lave den med fulkorns hvedemel..? Den er fuldstændig dejet inden i efter 40 min.. Det kun den 1 cm der bagt, ikk en gang siderne.. Susanne40 - 2014-09-07 18:41:41 Bagt ved varmluft 180 grader er det fint med de 30 minutter. Jeg brugte 70% chokolade og 250 gram hindbær, lækker lækker kage! Per - 2013-09-11 08:39:06 Kagen er brownies agtig, og brownis skal ikke være gennembagt som en almindelig dansk chokoladekage, og hindbærene er sikkert med til at gøre kagen endnu blødere end en almindelig brownies. Vi gav kagen 30 minutter hvorefter at vi lagde en bageplade ind på rillen over springformen, så en slags låg mod overvarmen (i stedet for stanniol) og gav kagen endnu 30 minutter ved de 180 grader. Vi synes det er en god brownies. Karin - 2009-09-19 10:47:27 Denne opskrift bliver fantastisk bagt som muffins - der er til 30 af de lave muffinsforme. Kagen bliver nemt bagt ingeni, men er stadig konfektagtig og rigtig god. Passer i størrelsen perfekt til en kop kaffe efter en god middag. pøllemis - 2008-09-04 14:36:03 syntes den er kanon lækker og alle siger, der har smagt den at den smager super!! benthe - 2008-09-03 06:35:10 den skal helt sikkert ikke have mere varme, men mere bagetid. man kan evt. lægge staniol på efter de 35 min, så den ikke bliver for mørk men gennembagt. Lisbeth - 2007-09-21 19:31:44 Den er meget lækker, men Helle har ret, den bliver ikke bagt færdig indeni, også selv om jeg gav den lidt mere varme. Er der nogen andre, der vil give et godt råd til det? Helle - 2007-04-18 15:18:18 Synes jeg havde svært ved at få den bagt færdig indeni. Ina - 2005-01-01 01:01:01 Super lækker svampet kage! Brugte 200g 70% mørk chokolade og den blev rigtig god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne