Stegt ål i ovn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens, skyl, salt, skyl og aftør ålene. Skær dem i ca. 8 cm lange stykker. Vend dem i mel krydret med salt og peber.
Brun fedtstoffet på panden. Brun ålene på alle sider ved kraftig varme. Læg dem i en varm bradepanden, efter de er brunet og hæld brunet smør over. Lad det stå i ovnen 10 – 20 minutter ved 300 grader grader C. Alm. ovn. Tips: Hvis ålene er store og tykke kasseres fedtet fra stegepanden og smelt frisk smør i bradepaden. |
|
Opskriften er vist 50594 gange,
og udskrevet 763 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Steen - 2022-11-14 16:16:15 Dejligt og nemt, brugte dog 250 gr smør til 2 kg. Ål. Kurt - 2021-02-02 14:04:40 Jeg bruger rugmel det giver en god sprød overflade Conny - 2010-10-11 20:15:39 Så i aften "til middag hos" hvor hun serverede stegt ål. Mit mundvand kunne ikke holde op med at løbe. Jg har prøvet denne opskrift her i 2005 og 2008, og nu skal det være i weekenden, selv om de er dyre. (min mand spiser ikke fisk), så det bliver helt sikkert en stor fonøjelse for mig selv. Opskriften er nem og smager aldeledes prakfuldt. et rent 10-tal fra mig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne