Portabellosvampe med gedeost og parmaskinke

Portabellosvampe med gedeost og parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 portabellosvampe
 gedeost
 parmaskinke
 olie
 friske eller tørrede krydderier
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svampene renses. Undgå vand i lamellerne. Lægges på en bageplade med lamellerne opad. Olie og krydderier blandes og pensles ud over svampene. Gedeost smøres ovenpå lamellerne og svampene dækkes af en skive parmaskinke. Sættes i en ovn på 180 grader i ca. 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 31012 gange,
og udskrevet 863 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-11-18 09:20:24
lækker spise - nem forret hvor 2 svampe til hver person er ok .. server gerne lidt salat til ..