Portabellosvampe med gedeost og parmaskinke
Hovedingrediens : Svampe - Portobello Indsendt : |
|
|
Svampene renses. Undgå vand i lamellerne. Lægges på en bageplade med lamellerne opad. Olie og krydderier blandes og pensles ud over svampene. Gedeost smøres ovenpå lamellerne og svampene dækkes af en skive parmaskinke. Sættes i en ovn på 180 grader i ca. 20 minutter.
|
|
Opskriften er vist 31012 gange,
og udskrevet 863 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-11-18 09:20:24 lækker spise - nem forret hvor 2 svampe til hver person er ok .. server gerne lidt salat til .. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne