Fyldte portobellosvampe
Hovedingrediens : Svampe - Portobello Indsendt : |
|
|
Fjern lamellerne i svampen, skær stokken af og hak den. Skræl bataten og skær den i små firkanter. Svits bataten mør i smørret, vend persille og stok i. Læg fyldet i hulningen på svampen og steg den ca. 10 min. i ovnen ved 185 grader.
|
|
Opskriften er vist 89970 gange,
og udskrevet 763 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne