Portobellosvampesuppe med croutoner af gedeost
Hovedingrediens : Svampe - Portobello Indsendt : Red : |
|
|
Løgene renses og skæres i tynde skiver
Løgene steges i 1 spsk. smør i 8 - 10 min.
Skru ned for varmen og lad løgene koge i ca. 20 min. til de er karamelliserede
Løgene tages op og lægges i en skål.
Svampene renses og skæres i strimler Hvidløg renses og hakkes fint Det sidste af smørret smeltes og svampene ristes i ca. 12 min. Bouillon, hvidløg og de ristede løg tilsættes Retten bringes i kog og koger ca. 20 min. Smages til med salt og peber. Tips: Fluten skæres i 12 skiver, osten smøres på og brødet grilles eller ristes et par minutter til osten er netop ved at smelte. Suppen anrettes i 4 skåle og serveres med brødet. |
|
Opskriften er vist 14354 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer lisbeth - 2008-01-29 17:23:41 den bliver ikke dårligere med et skvæt fløde... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne