Gratinerede portobellosvampe
Hovedingrediens : Svampe - Portobello Indsendt : Red : |
|
|
Fjern stilken, og skær hver svamp i 4 stykker, afhængig af størrelsen. Læg svampestykkerne med bunden opad på en bradepande med bagepapir. Kom olie, salt og peber, ost og pinjekerner på svampen. Gratiner i ovnen ved 225 grader i ca. 8 minutter. Drys lidt krydderurter over, og server svampene lune.
Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 56043 gange,
og udskrevet 966 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Slughals - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte persille istedet for frisk oregano (svært at få), herudover brugte jeg olivenolie med hvidløg. Smagen var simpelthen magnifique. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne