Grillede tomater med portobellosvampe
Indsendt : Red : |
|
|
Halver tomaterne og drys med salt og peber. Dryp et par dråber olivenolie på og sæt dem under grillen i ca. 15-20 min. i middel-afstand fra grillen. Drys med salt og server varme.
Portobellosvampen pensles også med lidt olie og lægges på en rist med lammellerne opad, drysses med lidt salt og peber. De tyrkiske peberfrugter skylles, men lægges hele ved siden af. Stilles under grillen i ca. 10 min. ved siden af tomaterne. Parmaskinken lægges i ovnen under grill i ca. 4 min., til den er ristet sprød. Serveres varmt med Krydrede omeletflager.
|
|
Opskriften er vist 24270 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne