Røget rodfrugtsuppe med syrnet fløde

Røget rodfrugtsuppe med syrnet fløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 rødbeder
1 stort løg
2 fedhvidløg
100 g.bacon
2 gulerødder
2 pastinakker
2 hvidroer
2 store kartofler
1.5 l.hønsebouillon
1 stilkfrisk rosemarin (kan erstattes af 1 tsk. Tørret)
 Frisk kværnet peber
 salt
 Cremefraiche
 
Opskrift:
Alle rodfrugterne ordnes og skæres i grove tern. Løget pilles og skæres fra top til rod. Hvidløgene pilles og hakkes groft. Baconen svitses og i fedtstoffet sauteres løgene til de er bløde. De ordnede urter tilsættes og svitses lidt med. Tilsæt bouillonen og rosmarinstilken.

Blend suppen til den er ensartet og hæld den tilbage i gryden. Lad den koge op igen og skum den for evt. urenheder.

Server straks og anret en spsk. syrnet fløde i hver tallerken.





karakterer:
Opskriften er vist 10454 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-17 22:04:09
fra baconen tror jeg :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor kommer det røgede ind i billedet?