Røget rodfrugtsuppe med syrnet fløde
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : Red : |
|
|
Alle rodfrugterne ordnes og skæres i grove tern. Løget pilles og skæres fra top til rod. Hvidløgene pilles og hakkes groft. Baconen svitses og i fedtstoffet sauteres løgene til de er bløde. De ordnede urter tilsættes og svitses lidt med. Tilsæt bouillonen og rosmarinstilken.
Blend suppen til den er ensartet og hæld den tilbage i gryden. Lad den koge op igen og skum den for evt. urenheder. Server straks og anret en spsk. syrnet fløde i hver tallerken. |
|
Opskriften er vist 10447 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-17 22:04:09 fra baconen tror jeg :-) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvor kommer det røgede ind i billedet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne