Cremet rodfrugtsuppe med ingefær

Cremet rodfrugtsuppe med ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 porrer
4 store fed hvidløg
3 persillerod
10 mellemstore kartofler
1 spsk.frisk ingefær
1 bdt.persille
2 små chilier
3 dl.røde linser
100 g.6% friskost
2.5 dl.ylette
1.5 l.vand
4 blokke Grøntsagsbouillon
2 tsk.salt
20 ansjosfiletter
 
Opskrift:
Del grønsagerne i passende stykker - ikke større end 1 spiseskefuld.

Porrer, hvidløg, persillerod, kartofler, ingefær, chilier, linser, bouillonterninger og vand koger under låg sammen med halvdelen af persillen (dog alle stilkene) i cirka 30 minutter i en stor gryde. Gryden tages af varmen. Tilsæt ansjosfiletter, ylette og friskost. Purer det hele fint; en stavblender er glimrende til dette arbejde. Smag til med salt.

Serveres varm med finthakket persille på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 19897 gange,
og udskrevet 403 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-11 12:08:16
hvor mange er den her suppe til xD