Rodfrugtsuppe med kogt hamburgerryg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Svits grøntsagerne i olien uden at brune. Tilsæt fond og vand og lad det koge ved jævn varme i 20 min. Blend lidt mere end halvdelen af grøntsagerne sammen med lidt af suppen. Hæld den blendede suppe tilbage i gryden og kog den igennem et øjeblik. Jævn suppen med majsstivelse rørt ud i letmælk. Smag til med salt og peber. Tilsæt purløg lige inden servering.
Tips: Serveres med kold kogt hamburgerryg & rugbrød. |
|
Opskriften er vist 18858 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne