Lammebov med bouillonkartofler
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Køb en lammebov og spørg din slagter, om han vil udbene den for dig. Krydr den med salt og peber. Fyld den med oliven, persille og hvidløg. Snør den godt sammen.
Læg kødet i en stor jernpande med kant eller i et fad sammen med de nye kartofler og bouillonen. Sæt det i ovnen ved 180 grader C i ca. 1 time. Servér lammekødet, som det er; med vin og brød til. Boven er også dejlig kold, for eksempel til skovturen. |
|
Opskriften er vist 17334 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jette nybro - 2009-01-18 21:11:36 Dejlig ret, meget nem at lave.Jeg kom lidt gulerødder i bradepanden sammen med kartoflerne. Mit forslag til tilbehør: Agurkesauce + sukkerærter eller bønner. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne