Mandelcroissanter
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Se fremgangsmåde på wienerbrødsdej her:
Croissanter: Den færdige wienerbrødsdej rulles ud til en plade på 3-4 mm. ca. 40x60 cm. Dejen deles i 2 på langs så du har 2 stykker på 20x60. Disse stykker skæres i trekanter ca. 15 cm. brede. Remonce røres af blødt smør, sukker og marcipan revet i mindre stykker til en sammen jævn masse der ligges på den brede ende. Rulles som horn og lægges på bageplade beklædt med bagepapir og stilles til hævning i 1-2 timer. Pensles med sammenpisket æg og drysses med mandelflager, bager på midterste rille i Ca. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 15-20 min. Drysses med flormelis inden de serveres lune. |
|
Opskriften er vist 3161 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne