Brombær snaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps Indsendt : |
|
|
Brug bærrene. Lad trække et par uger. Egner sig ikke til at gemme.
|
|
Opskriften er vist 38471 gange,
og udskrevet 753 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (31 stemmer) |
|
Kommentarer knud - 2016-07-22 17:47:23 Jeg lader min brombær trække et hel år, så bliver den super. anonym - 2015-09-03 13:43:40 Det er ganske enkelt ikke sandt at den ikke egner sig til lagring! Jeg har i flere år lavet brombærsnaps/likør og den udvikler sig hen i mod det portvinsagtige ved lagring sanne - 2009-08-21 11:31:06 hvor er opskriften og ingredienserne henne Caja - 2007-08-17 16:52:25 Der kan bruges friske så vel som frosne bær. Opskrift: 2 gode håndfulde brombær, 40 sukkerknaller, 1 fl. vodka. Bland det hele sammen i et glas med låg og lad det stå mørkt og trække i 2 mdr. eller mere, smagen bliver bedre jo længere den trækker. Derefter filtreres snapsen og kan drikkes som den er eller den kan fortyndes efter behag. I stedet for at smide de fra siede bær væk laver jeg marmelade ud af dem hvilket smager rigtig godt. Per - 2007-08-12 23:01:15 Efter 2-3 uger sies bærrene fra, snapsen kan filtreres gennem kaffefilter. Per - 2007-08-12 23:00:21 Bærrene renses for stilke blomster og blade, skylles kun hvis det er strængt nødvendigt. Bærrene fyldes på et henkogningsglas og sprit eller snaps hældes over så det dækker, der kan evt, drysses et par spsk. sukker over, lad det trække 2-3 uger, ryst glasset ind i mellem. John - 2007-08-12 14:12:56 - hvor er opskriften? Poul - 2005-01-01 01:01:01 Tilsæt lynghonning efter smag Lise Lotte - 2005-01-01 01:01:01 Hvor er opskriften!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne