Enebær snaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps Indsendt : |
|
|
De matte, blåsorte bær høstes i september/oktober. Bærrene skylles og tørres et par dage i skyggen.
Stødes let i en morter og overhældes med snaps. Sies efter 1-2 uger og lagres i 2-4 måneder. I lagringsperioden bliver væsken klar. Hæld koncentratet på en ny flaske. Enebærsnaps skal rystes inden den fortyndes med alkohol, idet eneolien kan lægge sig på overfladen. |
|
Opskriften er vist 25193 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ingemann - 2010-01-10 13:48:26 jeg synes det er en meget god krydderbjesk, noget speciel smag en enebær snaps skal omrystes før brug, må ikke filtreres gennem kaffefilter, da det holder den gode smag tilbage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne