Brasiliansk kyllingeret
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Oprindelsesland : Brasilen Indsendt af : namnam Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingekødet strimles.
Gulerødder og peberfrugter renses og skæres i strimler.
Champignoner renses og skæres i skiver, og løget skæres i tern.
Løg og hvidløg svitses. Gulerødder tilsættes og "steges" i ca. 3 minutter. Peberfrugter og champignoner tilsættes og steger med i 5 minutters tid. Mel og paprika drysses over, hønsefond og fløde tilsættes (kan erstattes med mælk), og det hele. Simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber. Tilsæt kyllingekødet og varm det igennem. Serveres med ris. Tips: Kogning af kylling: Kyllingen sættes over i rigeligt vand, tilsæt salt og lad det koge op, skummes af. Kyllingen småkoget i ca. 60 minutter og tages op og rypper af. Fonden (suppen) gemmes. Dette kan gøres dagen før. |
|
Opskriften er vist 119889 gange,
og udskrevet 3978 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (84 stemmer) |
|
Kommentarer Ann Mikkelsen - 2013-08-23 23:24:06 Uhm - den er lækker! Jeg brugte kokosmælk, da jeg er lidt af en stenalder-kok :o) Mars - 2013-05-16 20:04:40 Nemt og lækkert! Jeg havde dog lidt problemer med at melet klumpede sig sammen, og ikke ville røres ud. Næste gang ryster jeg nok en jævning (mel og vand i en shaker). Tip: jeg smagte til med et par skefulde stærk mango chutney - det var et hit. Fotorina - 2012-01-14 19:06:47 Super ret - smager dejligt. Brugte nu ikke peberfrugter, da jeg lider af sure opstød resten af aftenen, hvis jeg spiser dem. Brugte kun en kvart fløde og det gik fint ;D Chilisovs kan klart anbefales dertil :D Det man får op kinagrillen ... Pia - 2011-07-01 10:25:15 brugte stærkt palrika. Så er den bare super. Hans - 2010-06-29 14:49:51 Super fin og letlavet ret. jeg tillod mig at bruge kyllingbryst, det gav kortere kogetid (ca 1/2 time)og knap så kraftig fond, men det klarede en bouillonterning Jesper - 2010-01-27 14:16:26 Totalt lækker mad. Brug skummemælk i stedet for fløde, tilsæt da lidt ekstra mel til bedre jævning. Sas - 2010-01-04 17:59:59 Lækker :) Brugte creme fine i stedet for fløde :) Heino - 2009-10-25 18:17:57 Den bedste "hurtige" ret jeg har spist i lang tid :) Nem og lækker. Smager endnu bedre dagen efter... Nina - 2009-08-07 20:12:17 Smager simpelhen himmelsk:D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne