Persille-Pesto

Persille-Pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Krydderurter - Persille

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jan Thiemann

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stort bundt bredbladet persille
1 potbasilikum
200 g.blandet smuttede mandler/pinjekerner
1 lille tsk. salt
 Et par små sardeller (saltede ansjoser) hvis du kan hitte dem
1-2 fedhvidløg
50 g.parmesanost
 god olivenolie
 
Opskrift:
Mandler, pinjekerner, ost, salt og hvidløg kværnes i en foodprocessor (skal det være rigtig fint foregår det hele i en stenmorter) Persille (uden de aller groveste stilke) og basilikum kværnes med (stands evt maskinen og hjælp med at få det hele ned til knivene) Olie tilsættes (2-3 dl er ikke for meget) til Pestoen, til konsistensen er cremet men ikke flydende. Lad maskinen køre til alt er totalt findelt.

Tips:

Serveres med friskbagt flutes eller andet godt hvidt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 10709 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu