Persille-Pesto
Hovedingrediens : Krydderurter - Persille Indsendt af : Jan Thiemann Indsendt : Red : |
|
|
Mandler, pinjekerner, ost, salt og hvidløg kværnes i en foodprocessor
(skal det være rigtig fint foregår det hele i en stenmorter)
Persille (uden de aller groveste stilke) og basilikum kværnes med (stands evt maskinen og hjælp med at få det hele ned til knivene)
Olie tilsættes (2-3 dl er ikke for meget) til Pestoen, til konsistensen er cremet men ikke flydende. Lad maskinen køre til alt er totalt findelt.
Tips: Serveres med friskbagt flutes eller andet godt hvidt brød. |
|
Opskriften er vist 10709 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne