Sødtsyltede grønne tomater
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Grønne tomater Indsendt : Red : |
|
|
Tomaterne skylles, prikkes tæt og dybt og lægges 6 – 12 timer i en lage af eddike og vand (forlagen). De holdes under lagen med et let pres. Derefter kasseres halvdelen af lagen.
Tomaterne koges sagte i resten af lagen i ca. 5 minutter. Sukkeret drysses i. Krydderierne tilsættes. Tomaterne koges videre endnu 10 – 15 minutter alt efter størrelsen. Tomaterne lægges herefter i glas som er skyllet i lidt atamon. Lagen koges ind i ca. 15 minutter, til den er jævn. Atamon tilsættes. Lagen hældes i glasset, der bindes til med det samme. Hvis lagen bliver tynd i løbet af 1 – 2 uger, er det fordi der trækker saft ud af tomaterne. Problemet løses ved at hælde lagen fra og koge den lidt ind. Der skal så igen tilsættes atamon, før den varm hældes over tomaterne. |
|
Opskriften er vist 21558 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne