Syltet grønne tomater

Syltet grønne tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Grønne tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.grønne tomater
5 dl.eddike
5 dl.vand
500 g.sukker
1 stk.Kanelstang
1 stk.hel ingefær
5-6 Nelliker, hele
 Atamon til konservering
 
Opskrift:
Skyl, tør og prik tomaterne, vand og eddike bringes i kog. Tomaterne kommes i, koges 5-7 minutter tomaterne tages op. Mål 5 dl. af den lage tomaterne er kogt i, og kom sukker og krydderierne i. Lagen bringes i kog, tomaterne lægges i, koges igen i 5-7 minutter tag gryden af varmen og lad tomaterne trække i lagen natten over.

Næste dag, bring tomater og lage langsomt i kog og kog sagte i 5-7 minutter tag forsigtigt tomaterne op med en hulske og læg dem i rene, skoldede krukker. Lad lagen koge yderligere et par minutter tag den af varmen, skum den, tilsæt konserveringsmiddel, hæld lagen over tomaterne og luk eller bind til.





karakterer:
Opskriften er vist 27548 gange,
og udskrevet 942 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu