Enebærsnaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps Indsendt : |
|
|
Enebærrene plukkes i september- oktober. Det er kun de modne, sorte enebær, der kan bruges.
Fyld et syltetøjsglas en tredjedel op med bær. Hæld så smagsneutral snaps på, til glasset er fyldt. Lad det trække to-fire uger, hvorefter drikken filtreres gennem et kaffefilter. Fortynd efter smag.
|
|
Opskriften er vist 16926 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne