Penna Kringle
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jeanette Indsendt : |
|
|
Smør og sukker smuldres, øg og gør tilsættes, dernæst mel (kom aldrig alt melet i på en gang - start med halvdelen og kom dernæst lidt efter lidt i). Ælt det godt sammen til dejen bliver lind. Hæv i 30 minutter.
Deles i lige store klumper, rulles ud i aflange plader på 2-3 mm - brug rigeligt med mel. Læg fyldet i midten, enten fyld 1 eller 2 eller en af hver. Luk. Hæv i 4 timer. Pensl med æg og drys med perlesukker og/eller nødder. Bages ved 200 grader C til de er gyldne. Tips: Kan også stilles i køleskabet i op til 2 døgn hvis det er nødvendigt at lave den på forhånd. |
|
Opskriften er vist 11640 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanette - 2011-08-30 15:33:42 Ja altså man laver kringlen, men så istedet for at bage den kan man sætte den i køleskabet med film over og så bage den næste dag istedet for.... Kirsten - 2007-06-18 20:59:42 skal kringlen være færdigproduceret inden den sættes i køleskabet, for at blive bagt 2 dage efter? Jeanette - 2007-05-19 14:50:54 Hvis man er i tvivl om remoncen kan man jo søge på en remonce opskrift herinde - der er rigtig mange gode... Jeanette - 2007-05-19 08:27:37 Det er ikke til at sige hvor meget remonce der skal i, jeg bruger selv 125 g smør og ligeledes sukker. Og med hensyn til tid i ovnen skal de have til de er gyldne på overfladen - det er forskelligt fra ovn til ovn, i min ovn er det 12 min - i min mors er det 15... Man må bare gå og holde øje med dem - PAS PÅ de ikke får for meget... anonym - 2005-01-01 01:01:01 der står ikke hvor lang tid i minutter den skal have i ovnen.. anonym - 2005-01-01 01:01:01 der står ikke i opskriften hvor meget sukker der skal i!!?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne