Brunede kartofler 03

Brunede kartofler 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Brunekartofler

HøjtidMortens aften

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Brunede kartofler 03, billede 4 Brunede kartofler 03, billede 1 Brunede kartofler 03, billede 2 Brunede kartofler 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Små kartofler pillet vægt
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Opskrift:
Kartoflerne koges, pilles og afsvales, eller der kan med fordel anvendes kartofler fra glas.

Sukkeret brunes på en pande, og når det er skummende og lysebrunt, tilsættes smørret/margarinen. Når begge dele bruser op, kommes kartoflerne i.

Panden rystes ofte, anvend derfor en stor pande med rigelig plads. Kartoflerne brunes for svag varme til de er blanke og skinnende.





Beskrivelse:
Se kokken favoritopskrift på Brunede Kartofler

karakterer:
Opskriften er vist 172906 gange,
og udskrevet 5729 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6633 (1579 kcal)
KJ pr. Pers. 1658 (394 kcal)
Vægt ialt 1150 gram
Vægt pr. Pers. 287 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 576 KJ (137 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 24.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-21 22:52:55
Rigtigs set med gryden!. Super ide´med honning, det giver et ekstra kick!Brug honning og Brun sirup istedet for sukker,-Det giver noget optisk!!!

  -   2012-05-11 15:53:53
Sten du syntes de ser kedelig ud. Du burde gå til en optiker jeg tro det er dig der kedlig eller undlade så dumme kommentar.

  -   2009-12-26 17:30:48
de se godt nok kedlige ud

  -   2007-12-19 15:07:22
uhm.. jeg glæder mig sgu til den dejlige julemad :) ...

  -   2007-11-16 09:48:15
Kartoflerne skal være lidt fugtige, når de kommes på panden. Honning kan bruges i stedet for smør

  -   2007-11-16 09:46:54
Sandra, hvad med at finde andet tilbehør.

  -   2007-08-13 16:58:39
fedtfattige brune kartofler er lgie så lette og lave og billigere ja ja brug vand i stedet for magarine

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvorfor springer de i luften altså kartoflerne

  -   2005-01-01 01:01:01
som hvor mor lave dem

  -   2005-01-01 01:01:01
når kartoflerne har fået den farve der ønskes kan der tilsættes 1 spsk. kartoffelvand så branker kartoflerne ikke

  -   2005-01-01 01:01:01
de ser både gode ud og er faktisk helt vildt gode :)

  -   2005-01-01 01:01:01
SUPER gode kartofler

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan med fordel lave de brunede kartofler i en gryde med stor bund, så falder de ikke af, når man ryster dem.