Brunede kartofler 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Brunekartofler Højtid: Mortens aften Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne koges, pilles og afsvales, eller der kan med fordel anvendes kartofler fra glas.
Sukkeret brunes på en pande, og når det er skummende og lysebrunt, tilsættes smørret/margarinen. Når begge dele bruser op, kommes kartoflerne i. Panden rystes ofte, anvend derfor en stor pande med rigelig plads. Kartoflerne brunes for svag varme til de er blanke og skinnende. |
|
Opskriften er vist 172900 gange,
og udskrevet 5727 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Alsingen - 2012-12-21 22:52:55 Rigtigs set med gryden!. Super ide´med honning, det giver et ekstra kick!Brug honning og Brun sirup istedet for sukker,-Det giver noget optisk!!! Palle - 2012-05-11 15:53:53 Sten du syntes de ser kedelig ud. Du burde gå til en optiker jeg tro det er dig der kedlig eller undlade så dumme kommentar. steen - 2009-12-26 17:30:48 de se godt nok kedlige ud rikkes - 2007-12-19 15:07:22 uhm.. jeg glæder mig sgu til den dejlige julemad :) ... Hanne - 2007-11-16 09:48:15 Kartoflerne skal være lidt fugtige, når de kommes på panden. Honning kan bruges i stedet for smør Hanne - 2007-11-16 09:46:54 Sandra, hvad med at finde andet tilbehør. sandra - 2007-08-13 16:58:39 fedtfattige brune kartofler er lgie så lette og lave og billigere ja ja brug vand i stedet for magarine morten kok- og lars prøve klud - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor springer de i luften altså kartoflerne morten - 2005-01-01 01:01:01 som hvor mor lave dem bente n a - 2005-01-01 01:01:01 når kartoflerne har fået den farve der ønskes kan der tilsættes 1 spsk. kartoffelvand så branker kartoflerne ikke ninna - 2005-01-01 01:01:01 de ser både gode ud og er faktisk helt vildt gode :) Bente - 2005-01-01 01:01:01 SUPER gode kartofler Dorte - 2005-01-01 01:01:01 Man kan med fordel lave de brunede kartofler i en gryde med stor bund, så falder de ikke af, når man ryster dem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne