Kylling ala Stina
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Christina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg kyllingestykkerne i en stor bradepande og drys krydderi på efter eget ønske.
Snit de forskellige grønsager og fordel dem mellem kyllingestykkerne. Fordel bouillonterningerne i bunden af bradepanden. Sjat lidt sojasovs lidt rundt over det hele. Fordel fløden jævnt over det hele og fyld derefter op med vand. Sættes i ovnen ved 200 grader C i ca. 1½ time. Serveres med løse ris og godt brød. |
|
Opskriften er vist 25501 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Birte - 2009-09-07 12:47:46 Det var godtnok megen piskefløde §!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne