Ragout af lammehalskød med stegte æg
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Klargøringen:
Lammehalskødet soigneres for overskydende fedt og sener, skæret i blokke på 3-4 cm. Løg og svampe pilles og skylles. Det mellemstore løg fintsnittes. Fremstillingen: I en tykbundet stege/braisergryde opvarmes olien. Heri brunes det krydrede lammekød, der tilsættes de fintsnittede løg og kødet pudres med mel. Bages godt igennem til melet er bagt med kødet. Der tilsættes hvidvin, vand, tomatpuree og hvidløg. Retten bringes i kog og der skummes for urenheder. Et låg lægges på og ragouten braiser ved svag varme til kødet er mørt. Der tilsættes ristede champignons og perleløg, der mørnes på ragouten. Denne tilsmages med salt og peber. Stegte æg: Planteolien varmes op i en gryde med god plads. Æg slås ud i skåle, krydres med salt og steges et af gangen i den hede olie. Kommes på fedtsugende papir og holdes varme. Anretningen: Ragouten kommes i varmt lerfad, ovenpå lægges de ristede brødstykker og herpå de stegte æg. Retten serveres med finthakkede purløg og persille. |
|
Opskriften er vist 13929 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne