Kinesiske Pandekager 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Æggene piskes sammen i en skål og derefter piskes vand og salt i. Melen røres i lidt af gangen og dejen skal herefter hvile i 30 min.
1 spsk. af olien opvarmes i en wok over kraftig varme. Varmen slukkes wokken tørres af med et stykke køkkenrulle, men sørg for at der er lidt olie tilbage. Wokken varmes igen op over svag varme. Sluk ikke, men fjern wokken fra varmen. Hæld ½ dl af dejen på siden af wokken, vip wokken så dejen er jævnt fordelt. Sæt wokken tilbage på varmen og steg pandekagen indtil den er gylden og begynder at løsne sig fra kanten. Læg pandekagen på et stykke køkkenrulle med den bagte side nedad. Gentag i alt tre gange. Brug 1/4 tsk olie hver gang. Afkøl pandekagerne og skær den igennem, så der bliver 8 stk. Serveres med fyld som mad- eller dessertpandekager. |
|
Opskriften er vist 21661 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Rita & Simone - 2008-08-19 13:55:59 Vi skal bruge denne opskrift i hjemmekundskab. 2008 6.B Molsskolen. Knebel Østjylland. :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne