Jordbærsirup - Jordbær sirup
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
Purer jordbærrene i en blender eller foodprocessor.
Hæld pureen i en sigte foret med et dobbelt lag musseline.
Saml musselinets hjørner og tryk forsigtigt, så der presses så meget saft som muligt ud.
Afmål saften. Hæld for hver 6 dl saft 235 g. sukker i en egnet gryde. Varm blandingen langsomt op under omrøring, til sukkeret er opløst. Tilsæt citronsaft og lad siruppen køle af i fem minutter. Hæld siruppen på rene flasker, så der er 1½ cm op til kanten. Opbevar flaskerne køligt og tørt. Tips: Holdbarhed 6 måneder. |
|
Opskriften er vist 32593 gange,
og udskrevet 416 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne