Jordbær roulade med flødeskum
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Pisk æggene sammen, tilsæt sukker og pisk det til en luftig masse. Tilsæt citronskal og mælk. Bland melsorterne sammen med hjortetaksaltet og rør det i æggemassen. Bred dejen ud (35+25cm) på en bageplade belagt med bagepapir. bag dejen ved 200 grader på midterste rille i 4-6 min. Fyld: Jordbærrene blendes eller moses gennem en sigte og blandes med sukkeret. bring det i kog i en gryde uden låg og lad det koge for kraftig blus 5-6 min. Lad det køle af og bred jordbærpureen ud på den bagte rouladebund. Rul rouladen fast sammen på den lange led og læg rouladen sammen på sammenføjningen. Pynt: Inden serveringen pyntes den med flødeskum. Skær jordbærrene i skiver og læg dem på rouladen og drys til sidst med de ristede mandelflager. |
|
Opskriften er vist 50765 gange,
og udskrevet 935 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (22 stemmer) |
|
Kommentarer mulle - 2011-07-24 19:43:49 vend kagen når den er bagt, ud på sukkerdrysset(så hænger det ikke i) fyld på,rul den til roulade.sådan mulle - 2011-07-24 19:04:35 hej pige 19-5.2011.når den er bagt vender du den ud på sukker drysset bagepapir,fyld på og rul den så sammen. pige - 2011-05-19 18:39:03 jeg forstå ikkee helt at hvordan man skal lave rouladen.. inger hansen - 2011-03-31 09:48:03 Tja!... man kan da sige den er okay go(-: men den er lidt dårlig med alt det klamme flødeskum(-; men jeg brugte det til en hjemmeaften med mig og mine børn mums de elskede den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne