Jordbær roulade med flødeskum

Jordbær roulade med flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
3 æg
125 g.sukker
1 spsk.reven citronskal
1 spsk.mælk
50 g.hvedemel
50 g.kartoffelmel
0.5 tsk.hjortetaksalt
 
 Fyld:
200 g.friske jordbær
75 g.sukker
0.25 dl.vand
 
 Pynt:
100 g.friske jordbær
40 g.ristede mandelflager
2.5 dl.flødeskum
 
Opskrift:
Dej:
Pisk æggene sammen, tilsæt sukker og pisk det til en luftig masse. Tilsæt citronskal og mælk. Bland melsorterne sammen med hjortetaksaltet og rør det i æggemassen. Bred dejen ud (35+25cm) på en bageplade belagt med bagepapir. bag dejen ved 200 grader på midterste rille i 4-6 min.

Fyld:
Jordbærrene blendes eller moses gennem en sigte og blandes med sukkeret. bring det i kog i en gryde uden låg og lad det koge for kraftig blus 5-6 min. Lad det køle af og bred jordbærpureen ud på den bagte rouladebund. Rul rouladen fast sammen på den lange led og læg rouladen sammen på sammenføjningen.

Pynt:
Inden serveringen pyntes den med flødeskum. Skær jordbærrene i skiver og læg dem på rouladen og drys til sidst med de ristede mandelflager.





karakterer:
Opskriften er vist 50765 gange,
og udskrevet 935 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-24 19:43:49
vend kagen når den er bagt, ud på sukkerdrysset(så hænger det ikke i) fyld på,rul den til roulade.sådan

  -   2011-07-24 19:04:35
hej pige 19-5.2011.når den er bagt vender du den ud på sukker drysset bagepapir,fyld på og rul den så sammen.

  -   2011-05-19 18:39:03
jeg forstå ikkee helt at hvordan man skal lave rouladen..

  -   2011-03-31 09:48:03
Tja!... man kan da sige den er okay go(-: men den er lidt dårlig med alt det klamme flødeskum(-; men jeg brugte det til en hjemmeaften med mig og mine børn mums de elskede den