Jordbær mousse
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
"Omvikl" de fire portionsskåle udvendigt med bagepapir til 3-4 cm over kanten - bind papiret fast med en bomuldssnor (tapen virker ikke på bagepapir)
Blød husblassen op i koldt vand.
Pisk æggeblommer og sukker til en klar creme.
Blend jordbærrene hurtigt til en pure og bland pureen med yoghurten.
Smelt husblassen i vandbad.
Bland den smeltede - og afkølede husblas med ægge- og jordbærblandingen.
Pisk æggehvidernes stive og vend dem i blandingen.
Fyld de fire portionsskåle med blandingen og lad moussen stivne nogle timer inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 20282 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2009-07-07 08:26:18 HUSK... PAST. ÆG i kolde desserter!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne