Blåbær syltetøj
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : Red : |
|
|
Skyl eventuelt bærrene og rens dem.
Kog blåbær i ca. 10 minutter under låg sammen med vandet.
Træk gryden fra varmen.
Tilsæt sukkeret, lidt af gangen, og rør forsigtig så at det bliver blandet godt med bærrene.
Træk igen gryden fra varmen. La det stå en stund og fjern eventuelt skum. Øs syltetøjet på rene, varme glas og sæt låg på med det samme. Opbevares kølig. |
|
Opskriften er vist 29796 gange,
og udskrevet 677 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Kennet - 2014-07-10 17:05:57 I skriver i forklaringen at man skal trække gryden væk fra varmen før man tilsætter sukker - så langt så godt - I næste afsnit skriver i sørme at gryden skal væk fra varmen igen - hmmmm den har jo ikke været på varmen siden vi tog den af første gang !!! Hvor mange gange skal man trække gryden fra varmen uden at have sat den på varmen igen - måske er det sådan at man flytter gryden 20 cm væk fra varmen første gang , og så anden gang flytter den 40 cm væk - eller måske skal man flytte den helt ud i haven - bare for at være sikker!!! En opskrift med humor - jeg må bare prøve den!! anonym - 2009-08-10 08:56:38 blir best uten vand! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne