Blåbærsaft
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : Red : |
|
|
Bærrene renses, skylles og sættes over ilden med ½ liter vand til 1 kg bær til saften begynder at trænge ud.
Lidt afkølet stilles bærrene til afdrypning gennem et klæde. Saften koges og skummes i 15 minut med 350 g sukker til hver liter saft. Saften fyldes på varme flasker, og lukkes. |
|
Opskriften er vist 27740 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Helene - 2011-08-22 15:54:14 Bliver det til saft, som skal fortyndes med vand når man skal bruge det eller er det saft der drikkes som den er lavet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne