Blåbærsaft

Blåbærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Blåbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Matopskrifter.no

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 blåbær
 Sukker
 Vand
 
Opskrift:
Bærrene renses, skylles og sættes over ilden med ½ liter vand til 1 kg bær til saften begynder at trænge ud.

Lidt afkølet stilles bærrene til afdrypning gennem et klæde. Saften koges og skummes i 15 minut med 350 g sukker til hver liter saft. Saften fyldes på varme flasker, og lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 27740 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-22 15:54:14
Bliver det til saft, som skal fortyndes med vand når man skal bruge det eller er det saft der drikkes som den er lavet?