Blåbær suppe
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : Red : |
|
|
Kog vand og blåbær op.
Kog til bærrene er møre.
Smag til med sukker.
Lav en jævning af kartoffelmel og vand og tilsæt den under omrøring. Kog op og tag af pladen. Serveres lunken på kolde høstaftner. |
|
Opskriften er vist 22725 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne