Blåbærsuppe
Hovedingrediens : Frugt - Blåbær Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog vandet op og tilsæt sukker og bær. Lad bærrene koge ved svag varme til de er godt møre skum gerne af undervejs.
Smag til med sukker.
Sæt gryden ned i vasken og blend suppen jævn. Lav en jævning ved at røre kartoffelmel ud i koldt vand og rør jævningen i suppen. Sæt gryden tilbage på pladen og giv suppen et raskt opkog. Server varm, lunken eller kold. Serveres kold med flødeskum eller lidt vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 35657 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1039 stemmer) |
|
Kommentarer Nicoline From - 2010-03-19 19:35:29 Smager rigtig godt. Brugte frosne blåbær.Blendede suppen efter at have kogt den igennem (i ca 15-20 min.ved lav varme) og jeg puttede derefter en pose frosne brombær i også og kogte dem op inden jeg tilsatte jævningen. Det gav både smag og lidt fylde til suppen. Mine børn var også meget glade for suppen.Fin vintermad og fin dessert.Kan også sødes med æblemost. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne