Roastbeef stegt som vildt
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
|
|
Baconskiverne vikles om roastbeefen og den brunes i en gryde uden fedtstof. Enebær, salt, peber tilsættes.
Vand, fløde, maizenamel og ost piskes sammen og hældes over kødet. Småsteger uden låg 35-40 min. afhængig af hvor rødt kødet skal være. Kødet tages op, saucen piskes igennem og smages til med salt og peber Roastbeefen trækker 15-20 min. i folie før den skæres til. |
|
Opskriften er vist 32870 gange,
og udskrevet 1205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer T.E - 2011-01-15 18:30:04 Birthe har ret,lav ekstre sovs og frys den ned rette er fantasttisk. ? - 2010-03-14 18:06:19 hvasd spiser de i USA. hvad er deres livretter. hvordan lever de. hvordan bor de. Louise - 2008-12-04 16:57:22 Jeg har lavet denne ret et hav af gange, og den er bare fantastisk. Man kan sagtens bruge svinekam, mørbrad, gl. dags oksesteg mv. i stedet, man skal bare tilpasse stege/kogetiden derefter. Og så vil jeg give "Birthe" ret i, at ekstra sovs skader ikke. Birthe - 2005-01-01 01:01:01 Lav dobbelt portion sovs madmor - 2005-01-01 01:01:01 denne opskrift er ganske enkelt fantastisk anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jeg tror den er god (",) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne