Roastbeef i gryde
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid kødet med salt og peber. Varm fedtstoffet i en gryde. Brun kødet på alle sider i fedtstoffet.
Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg på lav blus i ca. 25 minutter. (C-temp. 40 grader stegetermometer). Tag kødet op og lad det køle lidt af inden det pakkes ind og lægges i køleskab. Når kødet er gennemkoldt skæres det i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 151686 gange,
og udskrevet 2874 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne