Roastbeef i gryde

Roastbeef i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Roastbeef i gryde, billede 4 Roastbeef i gryde, billede 1 Roastbeef i gryde, billede 2 Roastbeef i gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Roastbeef Roastbeef er snøret som en rullesteg
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
10 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Gnid kødet med salt og peber. Varm fedtstoffet i en gryde. Brun kødet på alle sider i fedtstoffet.

Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg på lav blus i ca. 25 minutter.
(C-temp. 40 grader stegetermometer).

Tag kødet op og lad det køle lidt af inden det pakkes ind og lægges i køleskab.

Når kødet er gennemkoldt skæres det i tynde skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 152737 gange,
og udskrevet 2876 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (38 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9042 (2152 kcal)
KJ pr. Portion 9042 (2152 kcal)
Vægt ialt 2540 gram
Vægt pr. Portion 2540 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 356 KJ (84 kcal)
Protein 13.3 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 0.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu