Kalkunfrikadeller med kold kartoffelsalat
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Rør kød sammen med æg, hvedemel, krydderier, salt og peber. Lad farsen hvile en halv time. Varm olien på en pande, form farsen til 8 frikadeller og steg dem gyldne i ca. 5-8 min. på begge sider.
Til kartoffelsalaten røres fromage frais med mayonnaise, og de øvrige ingredienser tilsættes under forsigtig omrøring. Smages til. Skær kartoflerne i tern og vend dem forsigtigt i dressingen. Drys med fintsnittet purløg.
|
|
Opskriften er vist 24880 gange,
og udskrevet 773 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer heidi - 2009-12-13 14:08:05 sofia- hvis du mener i kødet så nej det er kalkun så det er ik så tørt som oksekød :o) Sofia - 2008-12-02 16:15:41 Skal der ikke væske i? heidi - 2007-12-02 15:18:28 kanon god opskrift... smager rigtig godt :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne