Kalkunfrikadeller med kold kartoffelsalat

Kalkunfrikadeller med kold kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket kalkunkød
1 æg
2-3 spsk.hvedemel
2 tsk.tørret rosmarin
4 spsk.hakket persille
1 lille finthakket løg
 salt
 peber
 fedtstof til stegning
 
 Kartoffelsalat:
1000 g.kogte faste og pillede kartofler
5 dl.fromage frais eller ylette
3-4 spsk.mayonnaise
 lidtsød eddike - evt. fra asier eller agurkesalat
1 tsk.Dijonsennep
 evt.HP Sauce eller engelsk sauce
1 lille finthakket løg
 salt
 peber
 klippet purløg
 olie til stegning
 
Opskrift:
Rør kød sammen med æg, hvedemel, krydderier, salt og peber. Lad farsen hvile en halv time. Varm olien på en pande, form farsen til 8 frikadeller og steg dem gyldne i ca. 5-8 min. på begge sider. Til kartoffelsalaten røres fromage frais med mayonnaise, og de øvrige ingredienser tilsættes under forsigtig omrøring. Smages til. Skær kartoflerne i tern og vend dem forsigtigt i dressingen. Drys med fintsnittet purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 24894 gange,
og udskrevet 773 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-13 14:08:05
sofia- hvis du mener i kødet så nej det er kalkun så det er ik så tørt som oksekød :o)

  -   2008-12-02 16:15:41
Skal der ikke væske i?

  -   2007-12-02 15:18:28
kanon god opskrift... smager rigtig godt :)